ANYWAYdoors wint ‘Reddot award 2024 – product design’ met de ANYWHITE-binnendeur

ANYWAYdoors

ANYWAYdoors heeft met haar modulaire ANYWHITE-binnendeur een prestigieuze ‘Reddot award 2024 – product design’ gewonnen. Een prestigieuze award waarmee ANYWAYdoors wereldwijd zichtbaar is in verschillende sectoren. ANYWAYdoors levert unieke deuren met technische expertise, praktische comfort en een moderne look. De deuren worden allemaal volledig op maat gemaakt. Lees meer over de voordelen van deze binnendeur en gewonnen award.

De voordelen van de ANYWHITE-binnendeur

De ANYWHITE is een volledig witte binnendeur die op maat is gemaakt. Door het gebruik van onderhoudsvrije materialen hoef je de deur nooit meer te schilderen na plaatsing. De deur kan handenvrij worden geopend en gesloten. Volledig op maat betekent ook: aanpasbare scharnierzijde en aanpasbaar in één of beide richtingen te openen. Bovendien is er sprake van goede akoestische en thermische afdichting met gepatenteerde sluiting.

De ‘Reddot award 2024 – product design’

Elk jaar gaat de Reddot award op zoek naar de beste producten van het jaar. Producten die uitblinken op het gebied van esthetiek en functionaliteit. Slimme, innovatieve producten met een uitmuntend ontwerp. Door het winnen van deze award krijgt het product en merk wereldwijde zichtbaarheid in verschillende sectoren.

Over ANYWAYdoors

Het bedrijf is opgericht in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot dé referentie op het gebied van design deuren wat betreft techniek en vormgeving. ANYWAYdoors is altijd op zoek naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Zo ontstaan er unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigen look. BIj ANYWAYdoors gaat er veel aandacht naar onderhoudsvrije materialen, krasbestendigheid, gebruikscomfort, veiligheid en hygiëne, discreet ingebouwde ventilatie, tochtpreventie, thermische en akoestische afscherming én privacy en veiligheidsaspecten.

Op maat samengestelde producten

Iedere deur is uniek. Door verschillende aspecten samen te voegen wordt de ‘ideale deur’ gecreëerd. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant worden innovatieve systemen gecombineerd met een hedendaags en uitzinnig ontwerp.

Editor: Media Team RRO

Datum: 26-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors