ANYWAYdoors wint ‘European product design award 2023’ met de ANYWHITE-binnendeur

ANYWAYdoors

ANYWAYdoors heeft met haar modulaire ANYWHITE-binnendeur een prestigieuze ‘European product design award 2023’ gewonnen. ANYWAYdoors staat voor maatwerk, service en vakmanschap. Dat de producten al meerdere awards hebben gewonnen bevestigd wel dat ANYWAYdoors dé referentie is wat betreft design deuren waarbij vormgeving en techniek perfect samenkomen.

Een strakke, witte design deur

ANYWHITE zijn strakke, tijdloze deuren, waarbij zowel het deurblad als de omlijsting in de kleur ‘Snow White’ zijn afgewerkt. Het is een draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijsting. De draairichting en scharnierzijde zijn modulair aanpasbaar. Bovendien is de deur onderhoudsvriendelijk, krasvast en biedt het beveiliging door middel van vingerbeschermingsprofielen.

Glazen deuren en wanden

Het assortiment van ANYWAYdoors gaat verder dan de prestigieuze ANYWHITE. Denk hierbij aan glazen deuren en wanden, steel look deuren en volle deuren. Glazen deuren dienen vaak als echte eyecatcher in je woonruimte en het interieur. Ze creëren een ruimtelijk gevoel en brengen extra lichtinval binnen.

Verschillende types glazen deuren

De glazen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende types, namelijk: Swing, Pivot, Slide en Fixed. Een Swing deur is een draaideur met onzichtbare pivotscharnieren en minimalistische aluminium omlijning. Pivot: pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren waardoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Een Slide is een schuifdeur met soft-close sluiting en Fixed is een vaste wand glas met minimalistisch geanodiseerd aluminium frame.

De unieke voordelen op een rij

De draairichting en scharnierzijde van een glazen deur kan te allen tijde aangepast worden in de omlijsting, waardoor de deuren uiterst flexibel zijn. Er is sprake van onzichtbare scharnieren met comfortsluiting. De glazen deuren van ANYWAYdoors zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en hebben een geluidloze sluiting.

Editor: Media Team RRO

Datum: 31-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors