ANYWAYdoors wint de ‘ICONIC Awards 2024: Interior Products – Best of Best’ met ANYWHITE-binnendeur 

ANYWAYdoors

ANYWAYdoors heeft met haar modulaire ANYWHITE-binnendeur een prestigieuze ‘ICONIC Awards 2024: Interior Products – Best of Best’ gewonnen. ANYWHITE is een volledig witte binnendeur, gemaakt van onderhoudsvrije materialen zoals aluminium en Resopal Massiv. Een minimalistische ingebouwde handgreep maakt het strakke, volledig witte, tijdloze ontwerp compleet. Een privacyslot is optioneel verkrijgbaar. Ontdek wat ANYWHITE uniek maakt.

Onderhoudsvriendelijk en krasvast

De ANYWHITE-binnendeur wordt volledig op maat gemaakt. Het is een tijdloze deur waarbij zowel het deurpaneel als de minimalistische BKO blokomlijsting in de kleur ‘Snow White’ zijn afgewerkt. Voor ANYWHITE worden de aluminium profielen voorzien van poedercoating in plaats van een geanodiseerde afwerking. Dit maakt de witte afwerking technisch mogelijk. De binnendeur is onderhoudsvriendelijk en krasvast. De afwerking van het deurpaneel in de kleur ‘Snow White’ met fine pearl (60) structuur is ongevoelig voor vuil en vingerafdrukken.

Aanpasbaar in één of beide richtingen te openen

Technisch kan elke deur 90 graden in beide richtingen opendraaien. De draairichting kan middels de gepatenteerde sluittechniek wisselen van 2 richtingen, naar 1 richting 90 graden waar dit gewenst is. De draairichting en scharnierzijde kan dus ten alle tijde aangepast worden in de omlijsting. De deuren zijn dus uiterst flexibel. Bovendien zorgt een gepatenteerde sluittechniek ervoor dat de deur geluidloos in beide richtingen kan worden opengedraaid, waarbij ze makkelijk geblokkeerd kunnen worden naar één draaizijde indien gewenst.

Geïntegreerde ventilatie

Door de unieke sluittechniek worden de kieren tussen het deurblad en de omlijsting zo optimaal mogelijk weggewerkt. De deur wordt aan de onderzijde uitgerust met een tochtborstel om de thermische en akoestische prestaties te optimaliseren. Om aan de vereiste doorstroomopening te voorzien, worden geperforeerde sluitprofielen gebruikt. De lucht kan zo via deze perforaties door het deurpaneel heen de andere ruimte bereiken. Op deze manier wordt het voordeel van een tochtborstel behouden.

Vingerbeschermingsprofielen

Door gebruik te maken van pivotscharnieren en een speciaal afgerond profiel op de achterzijde van het deurpaneel is het nagenoeg onmogelijk om je vinger te pletten aan de scharnierzijde van de deur.

Editor: Media Team RRO

Datum: 13-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors