ANYWAYdoors: De kunst van deurdenken met glazen deuren

ANYWAYdoors

Bouwen of verbouwen gaat niet alleen over fysieke constructies, maar ook over slim nadenken. In de wereld van (ver)bouwplanning is het essentieel om vanaf het begin na te denken over hoe je de woonfuncties indeelt en hoe deuren een meerwaarde kunnen bieden. ANYWAYdoors introduceert de kunst van het ‘deurdenken’.

Glazen deuren vormen een essentieel onderdeel van deze deurdenk-filosofie. Het glazen deurblad van ANYWAYdoors is gemaakt van 10 mm gehard veiligheidsglas, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals helder, satinato (gezuurd), en sablé (gezandstraald). Deze deuren fungeren niet alleen als functionele doorgangen maar ook als eyecatchers in hedendaagse interieurs. 

Glazen deuren, Flexibele deuren, Glasinnovatie

Swing, Pivot, Slide 

ANYWAYdoors biedt verschillende types glazen deuren, waaronder Swing (draaideur met onzichtbare pivotscharnieren), Pivot (pivoterende deur met onzichtbare pivotscharnieren), en Slide (schuifdeuren met soft-close sluiting). Elke deur is aanpasbaar in draairichting en scharnierzijde, waardoor ze uiterst flexibel zijn en perfect passen in diverse ruimtelijke configuraties. 

Onzichtbare scharnieren 

De scharnieren van ANYWAYdoors zijn ontworpen met aandacht voor esthetiek en functionaliteit. Voor Swing-deuren zijn deze scharnieren geschikt voor deurbladen tot maximaal 1100 mm breed. Pivot-deuren hebben compacte pivotscharnieren die volledig in het deurpaneel zijn ingebouwd. 

Glazen deuren, Flexibele deuren, Glasinnovatie

Onderhoudsvriendelijk en milieubewust 

Alle glazen deuren van ANYWAYdoors worden vervaardigd met 10 mm dik gehard glas en geanodiseerd aluminium. Het anodiseerproces zorgt voor een duurzame, corrosiebestendige afwerking en wordt beschouwd als milieuvriendelijk. 

Geluidloze sluiting 

De gepatenteerde sluittechniek van ANYWAYdoors maakt geluidloos openen in beide richtingen mogelijk, met de mogelijkheid om de deur eenvoudig te blokkeren naar één draaizijde indien gewenst. Deze technologie werkt zonder een klassieke klink of magneetsluiting, waardoor de deur vlot en handenvrij gebruikt kan worden. 

Of je nu bezig bent met (ver)bouwplannen of op zoek bent naar een eigentijdse upgrade voor je woning, de innovatieve glazen deuren van ANYWAYdoors bieden de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Configureer jouw eigen deur en ontdek de mogelijkheden van de deurdenk-wereld. Verrijk jouw leefruimte en ontvang een offerte op maat voor een unieke, eigentijdse woonbeleving. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 08-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: ANYWAYdoors