Ante Architecten

Ante Architecten zijn ontwerpers van architectuur, binnenruimtes en landschappen. Allemaal volgens een gefundeerde visie, met een duurzaam toekomstperspectief en planmatige aanpak.

Informatie over Ante Architecten


Group O Architecten
Group O Architecten
previous arrow
next arrow

Voor Ante Architecten betekent architectuur een zoektocht naar de essentie, waarin de zintuigelijke en fysieke ervaring van ruimte, materie en licht centraal staan. Ze zijn ervan overtuigd dat een ontwerp niet alleen mooi moet zijn, maar ook goed moet aanvoelen. Functionaliteit, duurzaamheid en comfort staan altijd voorop, zonder daarom ondergeschikt te zijn aan het esthetische. Daarin het evenwicht vinden, daar is het Ante Architecten om te doen. Om die reden ook gaan architectuur, interieur en landschapsontwerp op elk moment met elkaar in dialoog, zij het heel subtiel.

Ante Architecten wilt een tijdloze architectuur creëren, op het oog uitgepuurd en bescheiden, maar in wezen heel genuanceerd en gelaagd. Daarbij spelen eerlijke en tactiele materialen een belangrijke rol. Elk ontwerp is scherp en helder, en toont bijna stilzwijgend hoeveel belang ze hechten aan kwaliteit, details en duurzaamheid.