TAOL_BE_JoHeyens_As_hor_web_slider_1
TAOL_Jo-Heyens_lan_slider1
previous arrow
next arrow

AnA Interieur 

AnA Interieur bestaat uit Anneke en Anneleen: een creatieveling en een projectmanager. Twee hardwerkende vrouwen met veel energie en weinig slaap. Als het aan deze twee ligt heeft een week straks acht dagen in plaats van zeven. Anneke Crauwels creëert samen met haar team high-end interieurprojecten bij je thuis, in bedrijven en in horecazaken, waarbij je kan rekenen op allround begeleiding en een vlotte uitvoering met oog voor detail.

Fijn klantcontact

Fijn klantcontact vormt de rode draad door het werk van AnA Interieur. Als interieurarchitecten hechten ze ongelooflijk veel waarde aan de wisselwerking tussen opdrachtgever en bureau. Tijdens de eerste ontmoeting neemt AnA de tijd om elkaar goed te leren kennen en te praten over smaken, materialen en stijlen. Nadat er is in geuren en kleuren is verteld hoe het droominterieur van de opdrachtgever er uit ziet gaat AnA Interieur aan de slag om alle puzzelstukken samen te brengen tot een gebalanceerd moodboard en een verrassend eerste ontwerp. Vervolgens gaan we samen op pad om materialen te kiezen en wordt achter de schermen alles voorbereid om je project op een vlotte manier uit te voeren.

Visie

Elk project wordt vanuit een duidelijke visie benaderd, met respect voor de wensen van de klant. Die ultieme combinatie geeft ieder project een unieke signatuur. Zowel met klanten als leveranciers zet AnA Interieur in op sterke partnerships. Samenwerken aan projecten, samen keuzes maken en samen beslissingen nemen leidt steeds tot een prachtig eindresultaat.

___

Meer projecten van AnA Interieur bekijken?

  • |

Minimalistisch duplex appartement

Wie jong is, zit vol dromen en ambitie. Wonen in het centrum van Mechelen, met zicht op de historische Sint-Romboutstoren… dit was de droom van Anneke Crauwels van AnA Interieur. Tot op de dag dat een casco duplex appartement, dat aan alle vereisten voldeed, te koop werd aangeboden. De keuze was snel gemaakt.

Inrichting appartement

Het appartementsgebouw bevindt zich achter een duinenrand en biedt vanaf de tweede verdieping een ongehinderd zicht op de zee. Dankzij het duinendecreet zullen deze zichten voor altijd gevrijwaard blijven. De eigenaars schakelden voor de inrichting van hun droomappartement Design Studio Anneke Crauwels uit Mechelen in.

 

AnA Interieur 


” Samen werken aan projecten, samen keuzes maken en samen beslissingen nemen leidt steeds tot een prachtig eindresultaat. “

 

Contactgegevens:

___

  • AnA Interieur
  • Onder-den-toren 8/0002
  • 2800 Mechelen
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0) 473 554 599
  • E-mail: info@ana-interieur.be


Web editor: Media team     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!