AnA Interieur

AnA Interieur bestaat uit Anneke en Anneleen: een creatieveling en een projectmanager. Twee hardwerkende vrouwen met veel energie en weinig slaap. Als het aan deze twee ligt heeft een week straks acht dagen in plaats van zeven. Anneke Crauwels creëert samen met haar team high-end interieurprojecten bij je thuis, in bedrijven en in horecazaken, waarbij je kan rekenen op allround begeleiding en een vlotte uitvoering met oog voor detail.

Informatie over AnA Interieur


TAOL_BE_JoHeyens_As_hor_web_slider_1
TAOL_Jo-Heyens_lan_slider1
previous arrow
next arrow

Fijn klantcontact

Fijn klantcontact vormt de rode draad door het werk van AnA Interieur. Als interieurarchitecten hechten ze ongelooflijk veel waarde aan de wisselwerking tussen opdrachtgever en bureau. Tijdens de eerste ontmoeting neemt AnA de tijd om elkaar goed te leren kennen en te praten over smaken, materialen en stijlen. Nadat er is in geuren en kleuren is verteld hoe het droominterieur van de opdrachtgever er uit ziet gaat AnA Interieur aan de slag om alle puzzelstukken samen te brengen tot een gebalanceerd moodboard en een verrassend eerste ontwerp. Vervolgens gaan we samen op pad om materialen te kiezen en wordt achter de schermen alles voorbereid om je project op een vlotte manier uit te voeren.

Visie

Elk project wordt vanuit een duidelijke visie benaderd, met respect voor de wensen van de klant. Die ultieme combinatie geeft ieder project een unieke signatuur. Zowel met klanten als leveranciers zet AnA Interieur in op sterke partnerships. Samenwerken aan projecten, samen keuzes maken en samen beslissingen nemen leidt steeds tot een prachtig eindresultaat.