Aluminium ramen in huis van de beste kwaliteit 

Vinck Ramen en Deuren

Ben je bezig met je huis verbouwen of ga je over naar een nieuw huis? Dan zijn ramen en deuren een van de eerste dingen om aan te pakken. Vooral aluminium ramen zijn op dit moment ontzettend populair, omdat ze een stoere, luxe en elegante uitstraling geven. We vertellen je meer over de voordelen van aluminium ramen. 

De voordelen van aluminium ramen 

Aluminium ramen zijn de laatste jaren waanzinnig populair. Niet zo gek, want de ramen hebben veel voordelen. Daarnaast zien ze er prachtig uit. Door de verschillende soorten die er zijn, kun je je huis bovendien de uitstraling meegeven die jij graag wilt. Van een stoere look met zwarte aluminium ramen tot een zachte look met witte kozijnen. Dit zijn alle voordelen van aluminium ramen op een rij:  

  1. Aluminium ramen zijn ontzettend sterk, terwijl ze ook heel licht zijn. Dat maakt de plaatsing makkelijk. Vanwege het feit dat de ramen zo sterk zijn, zijn het ideale ramen om te plaatsen als je veel glas in huis wilt. De profielen kunnen veel gewicht dragen. Een lange gang met ramen van boven tot beneden is daarom zeer makkelijk met aluminium.
  2. De ramen van hoogwaardig aluminium gaan lang mee. Bedrijf Vinck Ramen en deuren werkt met het merk het merk Reijnaers, een van de toonaangevende merken op het gebied van aluminium. Met dit soort aluminium blijven je ramen en kozijnen jaren mooi.
Ramen, deuren, The Art Of Living  
  1. De meeste soorten aluminium zijn volledig gerecyclebaar. Het is dus ook een milieubewuste keuze. Wel zo fijn, zeker in deze tijd.
  2. Bij aluminium ramen denk je misschien aan zwarte kozijnen. Dat is allang niet meer zo. Aluminium ramen zijn in allerlei kleuren beschikbaar zodat er altijd een raam is die bij jouw huis past.
Ramen, deuren, The Art Of Living  

5. Nog meer duurzaamheid doorvoeren? Kies dan voor triple glas in je aluminium kozijnen. Met dit driedubbele glas isoleer je namelijk het beste. Het houdt de warmte binnen in de winter en zorgt voor een koel huis in de zomer. Ook qua geluidsisolatie zit je dan helemaal goed. 

Ramen, deuren, The Art Of Living  

Wil je aluminium ramen? Bij Vinck Ramen en deuren zorgen ze dat je project van a tot z wordt uitgevoerd. Van het ontwerp tot de plaatsing en de nazorg van de ramen. Het kan allemaal binnen één bedrijf zodat het overzichtelijk blijft en je altijd een vast aanspreekpunt hebt. Ideaal als je nieuwe ramen in jouw huis overweegt.  

Editor: Media team

Datum: 05-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living