Alphenberg
Alphenberg
Alphenberg
Alphenberg
previous arrow
next arrow

Alphenberg | Leren wanden

Alphenberg Leather heeft het meest exclusieve assortiment op het gebied van leren wanden, vloeren, trappen, deuren, keukens, haarden en uiteraard tapijten. Sinds de oprichting in 1978 is de eigenaar Rob Koemans al voortdurend bezig met de innovatie rondom leer. In de loop van de jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd met het bijzondere materiaal.

Leer voor iedere ruimte

Van kantoorpanden, keukens, vloeren en haarden alles is mogelijk met leer! Dat is dan ook de filosofie die de organisatie uitdraagt. In overleg met het deskundige team worden alle mogelijke oplossingen voor u ontworpen en uitgelicht. Ook plaatsing, afwerking en onderhoud wordt door Alphenberg uitgevoerd om zo het beste kwaliteit te garanderen en het mooie leer te waarborgen!

Duurzaam leer

Leer is een materiaal dat een stoere uitstraling heeft maar ook exclusiviteit, elegantie en luxe uitstraalt. Elke huid is uniek dus ook elk leer heeft zijn eigen patronen en kleuren. Dit zorgt voor een uitgebreid assortiment aan diverse tinten. Koemans werkt enkel met 100% buffelleder van dieren die vrij hebben geleefd en waarvan het leer op een duurzame manier is verwerkt.

___

Meer woningen met leren wanden van Alphenberg bekijken? 

Luxe wellness

Vernibo, het aannemingsbedrijf voor interieur en exterieur uit Bonheiden, heeft met de bouw en inrichting van het luxe wellness center ‘Perfect Sense’ een huzarenstukje neergezet. De lederen wand bekleding is gerealiseerd door Alphenberg.

Renovatie herenhuis

Dat JUMA architects niet alleen nieuwbouwprojecten aankan, maar ook verbouwingen en renovaties, laten ze zien met dit vervallen oude herenhuis in één van de Belgische kustplaatsen. Met respect voor het verleden werd alles aangepast aan de huidige tijd. De lederen wand bekleding is gerealiseerd door Alphenberg.

Combinatie van wonen en werken

Interieurachitect Jelle Vandecasteele nam ons mee naar een loftachtig gebouw waar de bewoners wonen en werken combineren. Een moderne en tijdloze woning, waar gebruik is gemaakt van goede materialen. De lederen bekleding is gerealiseerd door Alphenberg.

Leer voor akoestische toepassingen

Alphenberg levert leren plafondufo’s om geluidsoverlast en galm te voorkomen. Dit is een esthetische oplossing en 100% functioneel inzetbaar. Daarnaast geven de plafondufo’s de ruimte een persoonlijk karakter.

Tv-ombouw met leer bekleed

Studio LIV is in dit project een fijne samenwerking aangegaan met Alphenberg voor het realiseren van een tv-ombouw die tevens fungeert als ware eyecatcher.

Lederen wandbekleding voor exclusieve touch

Belangrijke sfeermaker in dit interieur is de lederen wandbekleding van Alphenberg, die zorgt voor een exclusieve touch.

Wandbekleding van gevlochten leer

Sinds het betrekken van het pand in Waalwijk begin 2020 heeft Alphenberg  leather  de beschikking over een geweldig eigen atelier. Het is een broedplaats van innovatie. Hier en in de montagehal wordt creativiteit geboren en groeit het proces van onderzoek naar mogelijkheden op het gebied van onder andere wandbekleding. De ene keer samen met – of in opdracht van – designers of architecten, maar soms ook omdat zich mogelijkheden voordoen waar ze niet eens naar op zoek waren.

Alphenberg

Alphenberg


Ons meesterschap is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om leer toe te passen

 

Contactgegevens:

  • Alphenberg
  • Tielenstraat 7
  • 5145 RC Waalwijk
  • Tel: +31 (0) 73 74 700 85
  • Studio
  • Verwersstraat 59
  • 5211 HV ‘s-Hertogenbosch

 


Web editor: Media team     |

Datum: 24 | feb | 2021


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!