• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Alpha Industries, wellness, spa, hammam, sauna, stoombad, pool, zwembad

Alpha Industries

Laat u verrassen door het fascinerende B&B project: Azalea Hotel

In Brugge opende sterrenchef Didier Goegebeur zijn nieuw paradepaardje. In deze luxueuze B&B mocht wellness uiteraard niet ontbreken en hoe ! Vanuit het schitterende poolhouse heeft men zicht op de tuin met zwembad. Tegelijkertijd kan men hier genieten in  een aantal speciaal ingerichte relaxatieruimtes. De hammam met lounge bank is het summum voor de stoomliefhebber. Geen peper zonder zout, dus ook een unieke salt room met ruwe himalaya zoutstenen en zoutverdamper in combinatie met een soft-sauna kachel laten de zee nog dichterbij komen. Pijnlijke spieren en/of gewrichten kunnen in de lounge IR cabine perfect behandeld worden. Na al deze warmtetherapieën volgt een belevenisdouche met een uitzonderlijke mix van waterplezier, lichtspel en sound. Het dessert is een afkoeling met ijsschilfers. 

Alpha team
Ons team van designers, technische specialisten en productiemedewerkers zorgt voor een perfect product, en desgewenst op maat. Met slechts één doel voor ogen: de klant zorgeloze wellnessgeneugten bezorgen zodat lichaam en geest er optimaal wel bij varen. Wij ontwerpen, produceren en monteren met een garantie voor kwaliteitscontrole op elk niveau. De productie gebeurt volledig in huis en aldus kan hoogstaand vakmanschap aan een concurrerende prijs worden aangeboden. De commerciële en logistieke opvolging, de dienst na verkoop en de montages gebeuren vanuit de hoofdzetel te Hasselt.

Kwaliteit & Duurzaamheid
Het beste bewijs van de populariteit van onze sauna-, infrarood-, hammam- en spafaciliteiten wordt geleverd door de vele klanten die hun tevredenheid kenbaar maken. We zijn heel trots dat al duizenden resorts, fitnesscentra, zwemparadijzen etc. en particulieren gekozen hebben voor de kwaliteit, knowhow en ervaring van Alpha Wellness Sensations. En dat nagenoeg wereldwijd. Laat u verrassen door het fascinerende wellness project van Bishops Avenue, bekijk de foto’s voor meer inspiratie.

Alpha Industries, wellness, spa, hammam, sauna, stoombad

Alpha Industries, wellness, spa, hammam, sauna, stoombad

Alpha Industries, wellness, spa, hammam, sauna, stoombad

Alpha Industries, wellness, spa, hammam, sauna, stoombad, regendouche

Alpha Industries, wellness, spa, hammam, sauna, stoombad, waskom

 

Meer projecten van Alpha Industries bekijken?

 

Alpha Industries, Alpha Wellness Sensations