Ai&M Architecten

Ai&M Architecten is het architectenbureau van Charlotte Willaert. Ze behaalde haar master in Architectuur en Monumentenzorg en ging daarna een aantal jaar aan het werk. Nadat ze na een aantal jaren de nodige ervaring op had gedaan besloot ze in 2015 haar eigen architectenbureau Ai&M Architecten op te richten.

Informatie over Ai&M Architecten


Slider_1
Slider_3
Slider_2
previous arrow
next arrow

Ai&M Architecten

Ai&M staat wanneer het voluit geschreven wordt voor Architecture, Interior & More. Dit omarmt alles waar Charlotte zich hard voor maakt. Ze maakt door de combinatie van het ontwerp van het huis in samenhang met het interieur prachtige projecten. Maar Ai&M staat ook voor het Engelse woord ‘Aim’, dat doel betekent. Het doel van Charlotte is om te zorgen dat de architectuur van het gebouw praktisch is maar daarnaast ook bijzonder. Een woning moet leefbaar zijn en wanneer dit zijn doel verliest doordat er een bijzonder gebouw met onpraktisch interieur ontworpen wordt verliest de woning zijn belangrijkste functie. Namelijk, het wonen.

Ontwerpen

Charlotte heeft in de laatste jaren vele prachtige villa’s en huizen ontworpen. Deze ontwerpen zijn van modern tot aan klassiek en hebben allemaal een eigentijdse uitstraling. Elk ontwerp is uniek en aangepast op de wensen en behoeften van de klant. Met bijzondere zichtlijnen wordt er een ontwerp gemaakt waarbij de functionaliteit terug te zien is maar ook de prachtige architectuur voorop staat. Charlotte maakt gebruik van verschillende materialen waardoor er eigentijdse ontwerpen worden gecreëerd.