Aesy Liften

Aesy Liften is in de Benelux marktleider in het platformliftensegment en plaatst en onderhoudt liften voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze liften hebben een tijdloze, unieke en moderne uitstraling. De duurzame en energiezuinige liften zorgen ervoor dat gebruikers zich op een comfortabele manier van de ene naar de andere verdieping kunnen bewegen. Het innovatieve design in combinatie met de Zweedse kwaliteit zorgt ervoor dat een lift van Aesy Liften een echte blikvanger in de woning is. De liften zijn uit te breiden met diverse opties waardoor de lift onderdeel wordt van het huis.

Informatie over Aesy Liften


AesyLiften_2
AesyLiften
AesyLiften_3
AesyLiften_1
AesyLiften_4
AesyLiften_5
AesyLiften_6
previous arrow
next arrow

Duurzame, betaalbare liften zonder liftput, machinekamer of dakopbouw in elk gewenst design.

Onze liften zijn spindel aangedreven en hebben daarom geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Het platform en het bedieningspaneel voldoen aan alle veiligheidseisen. De personenliften voldoen aan de machinerichtlijn en worden opgeleverd met een CE-certificaat. Een liftkeuring is niet noodzakelijk. Een Aesy personenlift is daarnaast duurzaam en betaalbaar.

Allesbehalve standaard

Onze liften zijn bijzonder, want ze zijn gemaakt van hoogwaardige en grotendeels recyclebare materialen. Dit maakt ze duurzaam en betaalbaar. Bovendien hebben onze liften een lange levensduur en veelal zijn de exploitatiekosten lager dan voor conventionele liften.

Wij gaan verder dan de standaard en denken graag mee. Vaak zijn wij al vroeg betrokken in het proces rondom een nieuw project, vanaf het moment dat de eerste schetsen worden gemaakt. Dagelijks zetten wij ons in om de wensen van de klant te vertalen naar een passende oplossing.

Alles in eigen beheer

Aesy Liften heeft alles in eigen beheer. Productie van de liften vindt plaats in onze fabriek in Zweden en ze worden gemonteerd en onderhouden door eigen monteurs.  Aesy Liften is een volledige dochteronderneming van Cibes Lift Group, een bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring en wereldwijd marktleider in platformliften. Vanuit het hoofdkantoor in Zweden ontwikkelt, produceert en levert Cibes aan meer dan 70 landen.