slider1
slider2
slider3
slider4
woonhuis-amsterdam1
woonhuis-amsterdam2
woonhuis-groningen
woonhuis-leusden
woonhuis
previous arrow
next arrow

Aesy Liften

Aesy Liften is in 2005 in Nederland opgericht als zelfstandig dealer van platformliften. In 2009 werd Aesy Liften reeds verkocht aan Cibes Lift Group. Gezamenlijk spreidden we in 2011 onze vleugels uit naar België. Inmiddels is Aesy Liften al meer dan 10 jaar een volledige dochteronderneming van de fabrikant en uitgegroeid tot een full-service onderneming in Nederland en België, met in beide landen een eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Aesy Liften Nederland en België zijn samen inmiddels meer dan 120 medewerkers groot. Aesy Liften is de enige partij in Nederland en België waar u een Cibes product kunt kopen.

Aesy Liften heeft een uitgebreid aanbod aan huisliften, personenliften, cabineliften en goederenliften. Aesy Liften onderscheidt zich van de concurrentie in de markt door alles in eigen huis te doen, onderdeel te zijn van een solide fabrikant en daarmee dus stabiliteit en continuïteit biedt. Aesy heeft in volume een positie op de markt die door geen enkele andere partij geëvenaard wordt. Deze positie hebben wij verkregen door ons te specialiseren in de spindelaandrijving en daar ook niet van af te wijken.

Bij Aesy Liften gaan wij voor gezamenlijk resultaat. Niet alleen voor de plaatsing van de lift maar ook voor de service na oplevering. Aesy Liften streeft naar een langdurige relatie met de klanten en personeel, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Onderdeel van Cibes Lift Group
Cibes Lift Group is reeds 70 jaar specialist in platformliften en tevens wereldwijd marktleider. Middels directe als indirecte verkoop is de groep actief in meer dan 50 landen en daarmee de grootste leverancier van platformliften ter wereld. De visie van de groep is het creëren van toegankelijkheid voor iedereen, overal.

VCA* gecertificeerd
Wij kunnen met trots vertellen dat Aesy Liften VCA* gecertificeerd is en hiermee een volgende grote stap richting de toekomst zet. Als eerste en enige in de platformliftenmarkt zijn wij op dit moment VCA* gecertificeerd. Hiermee voldoen wij niet alleen aan de landelijke regelgeving, maar ook aan de Europees gestelde eisen.

Binnen Aesy Liften is veilig werken een must en wij doen er dan ook alles aan om dit te bereiken en te behouden. Wij vinden het belangrijk om hier dagelijks mee bezig te zijn en dit mee te nemen in onze werkwijze. Het behalen van het VCA certificaat is een belangrijke stap om de veiligheid voor onze werknemers en klanten nog meer te vergroten. Het zorgt ervoor dat onze werknemers zich bewust zijn van de gevaren om zich heen op de werkplek.

 

___

Alle projecten van Aesy Liften bekijken?
  • |
  • |

Villa met veel lichtinval

Achter de trap bevindt zich een Aesy Lift, waarmee de woning geschikt is voor alle levensfasen.

Elegante en betrouwbare cabinelift

Comfort en gebruikersgemak als uitgangspunt, een oplossing voor elke toepassing, hoogwaardige afwerking en een gevoel van luxe. Dit alles vind je terug in de compleet nieuwe cabinelijn Pure van Aesy Liften. De nieuwe cabinelift heeft ontzettend veel voordelen en is een combinatie van bestaande succesverhalen.

Huislift voor elk interieur

Aesy Liften vindt dat een lift voor de particuliere klant meer moet zijn dan enkel een oplossing om van de ene naar de andere verdieping te komen. Het moet een verlengstuk zijn van de woning en leefstijl van de bewoners. Door een huislift neemt het comfort en woongenot toe.

Huislift als must-have

Een lift in huis biedt extra comfort en zorgt dat je langer van jouw droomwoning kan blijven genieten. Aesy Liften zet drie redenen op een rij waarom een huislift een must-have is.

 

Aesy Liften


“Geschikt voor ieder woningtype, van onder andere een rijtjeshuis, een appartement tot luxe villa.”

 

___

Contactgegevens:

  • Aesy Liften
  • Bijkhoevelaan 34
  • 2110 Wijnegem


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | okt | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!