previous arrow
next arrow
Slider

Aesy Liften

Aesy Liften is opgericht in 2005 als zelfstandig dealer van platformliften. In 2009 werd Aesy Liften reeds verkocht aan Cibes Lift Group, waarna Aesy vanaf 2012 marktleider werd in het plaformliften segment. Inmiddels is Aesy Liften bijna 10 jaar een volledige dochteronderneming van de fabrikant en uitgegroeid tot een full-service onderneming in Nederland en België, met in beide landen een eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Aesy Liften Nederland en België zijn samen inmiddels meer dan 120 medewerkers groot. Aesy Liften is de enige partij in Nederland en België waar u een Cibes product kunt kopen.

Huislift

Aesy Liften heeft een uitgebreid aanbod aan huisliften, personenliften, cabineliften en goederenliften. Aesy Liften onderscheidt zich van de concurrentie in de markt door alles in eigen huis te doen, onderdeel te zijn van een solide fabrikant en daarmee dus stabiliteit en continuïteit biedt. Aesy heeft in volume een positie op de markt die door geen enkele andere partij geëvenaard wordt. Deze positie hebben wij verkregen door ons te specialiseren in de spindelaandrijving en daar ook niet van af te wijken.

Bij Aesy Liften gaan wij voor gezamenlijk resultaat. Niet alleen voor de plaatsing van de lift maar ook voor de service na oplevering. Aesy Liften streeft naar een langdurige relatie met de klanten en personeel, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Onderdeel van Cibes Lift Group

Cibes Lift Group is reeds 70 jaar specialist in platformliften en tevens wereldwijd marktleider. Middels directe als indirecte verkoop is de groep actief in meer dan 50 landen en daarmee de grootste leverancier van platformliften ter wereld. De visie van de groep is het creëren van toegankelijkheid voor iedereen, overal.

VCA* gecertificeerd

Wij kunnen met trots vertellen dat Aesy Liften VCA* gecertificeerd is en hiermee een volgende grote stap richting de toekomst zet. Als eerste en enige in de platformliftenmarkt zijn wij op dit moment VCA* gecertificeerd. Hiermee voldoen wij niet alleen aan de landelijke regelgeving, maar ook aan de Europees gestelde eisen.

Binnen Aesy Liften is veilig werken een must en wij doen er dan ook alles aan om dit te bereiken en te behouden. Wij vinden het belangrijk om hier dagelijks mee bezig te zijn en dit mee te nemen in onze werkwijze. Het behalen van het VCA certificaat is een belangrijke stap om de veiligheid voor onze werknemers en klanten nog meer te vergroten. Het zorgt ervoor dat onze werknemers zich bewust zijn van de gevaren om zich heen op de werkplek.

 

___

Alle projecten van Aesy Liften bekijken?
  • |
  • |

Villa met veel lichtinval

Achter de trap bevindt zich een Aesy Lift, waarmee de woning geschikt is voor alle levensfasen.

 

Aesy Liften


“Geschikt voor ieder woningtype, van onder andere een rijtjeshuis, een appartement tot luxe villa.”

 

___

Contactgegevens:

  • Aesy Liften
  • Mercurion 30
  • 6903 PZ  Zevenaar
  • Nederland


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | okt | 2020


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche kunsthandel


Haagsche Kunsthandel, is expert in kristallen verlichting, met als specialisatie exclusieve kroonluchters…

Victor


Victor is de perfecte partner op het gebied van renovaties…

Villabouw Sels


Villabouw Sels uit België dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!