in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, groene tuin

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Adembenemende groene tuin | in-lite

Je eerste reactie op het aanschouwen van deze groene tuin is gemakkelijk te voorspellen: je bent sprakeloos. Deze gigantische woning met compleet glazen achterzijde is een zeer ingenieus ontwerp met een fantastische uitstraling. De mogelijkheden tot het genieten van de groene oase rondom de villa is letterlijk eindeloos. Bij een tweede aanschouwing valt het wellicht snel op dat de charme van de groene tuin te danken is aan het weldoordachte lichtplan. De subtiliteit van het licht is met finesse aangebracht en de accenten zijn genuanceerd gelegd. Dit voorbeeld van het talent van in-lite is fantastisch.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, groene tuin

Bos en tuin

Midden in dit bosrijke gebied ligt deze unieke groene tuin ontworpen door CYNtuinen. Vanuit huis waan je je midden in het bos en dit gevoel wilden de bewoners in de avond ook hebben. Met spots uit de SCOPEserie zijn de vele bomen verlicht en met BIG SCOPE NARROW en BIG NERO NARROW is extra hoogte gecreëerd zodat zelfs de hoogste toppen verlicht zijn. Om net dat extra beetje magie te creëren is het pad richting de jacuzzi voorzien van een geïntegreerd ‘sterrenpad’ van armaturen.  

CYNtuinen

Een tuin moet uitnodigen om erin te gaan zitten, wandelen en rondkijken. Hij moet een omgeving waarin je jezelf prettig en ontspannen voelt. De basis van de tuin begint bij een doordacht ontwerp dat bij jou past, want elke tuin en situatie is anders. Er wordt goed  geluisterd naar jou, jouw persoonlijke wensen en tuinideeën. Zo komt CYNtuinen altijd tot een tuinontwerp waarin je je zeker thuis zult voelen.

Kenmerkend

De ontwerpen van CYNtuinen kenmerken zich door de heldere vormgeving met sterke lijnen in contrast met materialen en beplanting. Het samenvoegen van de verschillende elementen, de architectuur van de woning, de leefomgeving en persoonlijke keuzes en wensen en deze tot een harmonieus eindresultaat te brengen in de tuin, daarin zit de passie van CYNtuinen. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?