binnenzwembad, VSB Wellness

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Adembenemend binnenzwembad | VSB Wellness

Wonen in het groen, net buiten de stad en toch dicht bij het centrum. Het was de reden voor de bewoners van deze villa om te kiezen voor dit huis. Het grote perceel rondom de woning was een extra pluspunt. Huis van Strijdhoven en Knops Tuindesign bouwden het huis helemaal opnieuw op, waardoor er nu een huis staat dat oogt en voelt als nieuw. Buiten zie je strak tuindesign met organische lijnen. Binnen val je flauw van de ultieme hotel chic stijl die zeer consequent is doorgevoerd tot in iedere hoek van het huis. Het adembenemende binnenzwembad van VSB Wellness is onze persoonlijke favoriet van dit enorme project.

Aardse tinten met subtiele accenten

De aardse kleuren van het nieuwe interieur zijn perfect op elkaar afgestemd, met kleine accentkleuren tussendoor. De woonkamer is het hart van de woning, wat benadrukt wordt door de elegante ronde vormen. De imposante leefkeuken kreeg een toegankelijke uitstraling door de verlichting en de organische eetkamerstoelen, uitgevoerd in een rijke stof, gecombineerd met groen leer. Diezelfde stijl van hotel chic is boven ook doorgevoerd in de master bedroom en dressing. Glanzende stoffen, donkere kleuren en doordachte verlichting.

Hotel chic

Het binnenzwembad is gelegen op de begane grond. Nogal uitzonderlijk, want vaak wordt een zwembad ondergebracht in het souterrain. Het voordeel van een situering op de begane grond is dat je intensief contact kunt maken met buiten. Daar is hier ook zeker goed over nagedacht. De enorme glazen puien geven je volop zicht op de schoonheid buiten. Op mooie dagen schuif je de hele boel open, zodat buiten en binnen echt één geheel worden. De gehele ruimte rondom het binnenzwembad is aangekleed met natuursteen van een warme teint. De ruimte is net als het gehele huis hotel chic aangekleed met accessoires. Deze ruimte bevat tevens een sauna, douche en bar, zodat je er eigenlijk niet snel weg hoeft. En dat is ook precies de bedoeling!

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Peter Baas + Hans Gorter

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?