Adelante: voor een blijvende eerste indruk

Basalte

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk. Of het nu gaat om een eerste blik, een eerste aanraking of een eerste begroeting; je wilt natuurlijk een blijvende indruk achterlaten. Wanneer we dit principe vertalen naar de woning dan valt te stellen dat het exterieur jouw visitekaartje is. De plek waar eerste indrukken worden gevormd is dan ook bij de voordeur. Een warm welkom, een langverwacht weerzien of een onverwachts afscheid, de Adelante van Basalte staat op deze momenten voor je klaar. De deurtelefoon met stijlvol display zorgt ervoor dat je gasten met een verfijnde elegantie kunt ontvangen.  

Adelante als design statement 

Adelante is de nieuwe deurtelefoon voor Basalte Home. Er is gekozen voor een modulair ontwerp dat talrijke opties biedt. Denk aan een display met OLED-touchscreen, een fysieke deurbel, bewakingscamera’s, vingerafdrukherkenning en een badgelezer. Bovendien kenmerkt het product zich door een modulair, chic design dat perfect integreert met Basalte Home. Ook kun je kiezen uit verschillende afwerkingen om er zo jouw persoonlijke draai aan te geven. Het is een design statement dat ervoor zorgt dat het dagelijkse leven vereenvoudigd.  

Display met strak design 

Je kunt precies zien wie er voor de deur staat, je kunt met deze personen praten en ze vervolgens binnen laten met het Lisa, Ellie of Lena display of de Basalte app. Ook het design van het display is geraffineerd, strak en alleen te verkrijgen in hoogwaardige afwerkingen. Ook dit zorgt ervoor dat Adelante de perfecte deurtelefoon is. Daarnaast past het complete design volledig bij de andere producten die gekoppeld kunnen worden aan Basalte Home.  

Meer over Basalte 

Design en technologie dat is hetgeen waar het bij Basalte om draait. Hun intelligente huisautomatieseringssysteem moet gebruikers voldoende comfort bieden en ervoor zorgen dat het dagelijkse leven wat eenvoudiger wordt. Basalte kiest er steeds weer voor om een systeem een hedendaagse look te geven die past bij topinterieurs, waardoor het systeem op mooie wijze onderdeel wordt de inrichting.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 03-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Basalte