Adelante; de nieuwe deurtelefoon van Basalte

Basalte

Een eerste indruk is altijd belangrijk en bepaalt voor een groot gedeelte de mening die over je gevormd wordt. Dit geldt niet alleen voor de manier waarop jij je voorstelt, maar het gaat ook over hoe jouw woning er bijvoorbeeld uitziet. Een eerste aanblik zegt vaak al genoeg, genoeg om een blijvende indruk achter te laten. Thuis begint alles dan ook aan de voordeur, het is de plek van het langverwachte weerzien of een afscheid. Daarom is de Adelante van Basalte er op die momenten voor je. Dit is een deurtelefoon die voor je klaar staat om gasten op een verfijnde en elegante manier te ontvangen. Bovendien zorgt de Adelante voor een ongekende eerste indruk.  

Adelante  

Adelante is dus de nieuwe deurtelefoon voor Basalte Home. Het product maakt het mogelijk om te zien wie er voor de deur staat, om met deze persoon te praten en hem vervolgens ook binnen te laten. Je kunt kiezen uit de Lisa, Ellie en Lena displays. De designs van deze displays zijn strak en alleen verkrijgbaar in hoogwaardige afwerkingen. Hierdoor is de Adelante meer dan alleen een deurtelefoon; het is een architecturaal statement en verrijkt op deze manier iedere woning. Bovendien is hij modulair en past hij qua design bij de productielijn van Basalte.  

 

Basalte Home 

De Adelante is dus te koppelen aan Basalte Home. Dit is een designsysteem voor een intelligente woning. Met dit systeem worden alle technologieën van het huis aan elkaar gekoppeld zodat alles eenvoudig te bedienen is. Dit betekent dat je niet alleen de zonwering, temperatuur en verlichting met één druk op de knop kunt bedienen, maar ook de Adelante. Dit is dan ook precies waar Basalte voor staat; het dagelijkse leven zo simpel, intuïtief en elegant mogelijk maken.