abe architecten
Abe Architecten
Abe Architecten
abe Architecten
abe architecten
abe architecten
abe architecten
abe architecten
abe architecten
abe architecten
previous arrow
next arrow

Abe architecten

Feeling voor betonbouw

Roel Bergen is de eigenaar van abe architecten. Hij heeft van 1995 tot 2002 een architectuuropleiding gevolgd in Limburg. Toen hij deze had afgerond heeft hij een aantal jaren ervaring opgedaan als architect en in 2011 besloot hij zijn eigen architectenbureau op te richten. Dit was het begin van abe architecten.

Abe architecten

De eigenaar van abe architecten, Roel Bergen, heeft inmiddels al achttien jaar ervaring in het vak. Hij heeft zich in de jaren steeds meer gericht op betonbouw en dit heeft ervoor gezorgd dat hij een specialist is op dat gebied. Hij heeft de nodige ervaring opgedaan en heeft hierdoor genoeg kennis om alle mogelijkheden toe te passen op zijn ontwerpen. Hij staat erom bekend dat hij prachtige huizen ontwerpt in de natuur en een flinterdunne scheidingslijn weet te creëren tussen modern en natuur.

BEN woning

De laatste jaren heeft Roel Bergen zich geïnteresseerd in BEN-woningen. BEN staat voor Bijna Energie Neutrale woning. Door de combinatie van optimale isolatie en hernieuwbare energieopwekking wat gedaan wordt met zonnepanelen en een waterpomp is er maar weinig elektriciteit nodig om een constante temperatuur te creëren. Dit zorgt allereerst voor een lage energiefactuur maar ook voor een hoog comfort. Alle kamers in het huis kunnen worden voorzien van vloerverwarming en door de warmtepomp is er ook de mogelijkheid tot passieve koeling. Dit zorgt ervoor dat er ’s winters en ’s zomers altijd een aangename temperatuur heerst.

___

Alle projecten van abe architecten bekijken?

Villa met veel lichtinval, abe Architecten, grote glaspartijen, modern en strakke look

  • |
  • |

 

Villa met veel lichtinval

Roel Bergen van abe architecten heeft het huis volledig uit beton opgetrokken, maar om de overgang te verzachten heeft hij aan de voorkant een donkere voorgevel in het huis verwerkt.

 

abe architecten Roel Bergen

Roel Bergen


“Feeling voor betonbouw”

___

Contactgegevens:

  • Abe architecten
  • Lochtstraat 32
  • 3272 Testelt

 


Web editor: Media team     |

Datum: 01 | mei | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!