Aanrechtblad, Consentino, natuursteen, keukens

  • Cosentino Belgium
  • Koeweidestraat 44
  • 1785 Merchtem

Luxueus aanrechtblad van Dekton | Cosentino 

Deze prachtige woning met natuurlijk design is te vinden in een bosrijke omgeving. De Bats BNA Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woning. De bewoners hadden als wens om natuursteen toe te passen in het interieur in combinatie met openheid en een groot buitenterras. Cosentino heeft voor dit project een prachtig aanrechtblad van Dekton geplaatst in de keuken.

Natuurlijk design

In deze bijzondere villa worden binnen en buiten perfect bij elkaar betrokken. De woning beschikt over veel glas, waardoor er een enorme openheid ontstaat. Zo beschikt de woning over een glazen pui die helemaal open kan, waardoor je gemakkelijk van binnen naar buiten kan. De landelijke stijl van de villa komt helemaal tot zijn recht in de prachtige keuken. Cosentino is verantwoordelijk voor het aanrechtblad van Dekton in de kleur korso.

Aanrechtblad, Consentino, natuursteen, keukens

Landelijke keuken

De keuken van de woning gaat perfect op in het landelijke interieur. Doordat er gebruik is gemaakt van dezelfde kleurtinten en materialen straalt het interieur een bepaalde rust uit. Cosentino heeft gezorgd voor een luxe aanrechtblad in een natuurlijke tint. Door de bewerking in het aanrechtblad krijgt deze een luxueuze stijl.

Aanrechtblad, Consentino, natuursteen, keukens

Dekton aanrechtblad

Cosentino is een internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en distribueren van hoogwaardige materialen uit steen, waaronder keukens. Een van de bekendste merken van Cosentino is Dekton. Dekton wordt veel gebruikt voor het maken van keukens, badkamers en vloeren. Het aanrechtblad in deze woning is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en bestendig tegen krassen en vlekken.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Consentino, aanrechtblad, natuursteen

____

Meer projecten van Cosentino bekijken?