A-Projects Architecten

Architect Chris Heyvaert richtte ruim 25 jaar geleden zijn bureau A-Projects op in Ternat. Met zijn huidig team van architecten en interieurvormgevers is hij actief in een brede regio van Ternat tot Gent. Het bureau munt uit in de toepassing van digitale technieken en virtual reality toepassingen. Deze benadering leidt tot een ongeëvenaarde klantenbeleving. Bouwheren krijgen vooraf steeds een duidelijk en realistisch beeld van hun toekomstig project.

Informatie over A-Projects Architecten


slider1
slider2
slider3
previous arrow
next arrow

Visie

A-Projects hanteert een visie van open, directe communicatie en van constante opvolging en begeleiding tijdens het ganse bouwproces. Elk project wordt als uniek maatwerk beschouwd, op basis van de karakteristieken van het terrein, de oriëntatie, het specifieke bouwprogramma en het budget.

Leefwereld

A-Projects is actief in nieuwbouw en renovatie en pakt daarbij zowel industriële als particuliere projecten aan in een uitvoering die perfect beantwoordt aan de wensen van de opdrachtgevers. Hedendaags en strak, pastoriestijl of landelijk gezellig, hun ontwerpen weerspiegelen steeds de leefwereld van de toekomstige bewoners.