________________________________________

Zonwering

De mooiste producten om licht te reguleren

Het zonnetje is er weer! Heerlijk natuurlijk, maar soms hebben we even geen behoefte aan zonnestralen in ons gezicht. Met de juiste zonwering kun je het licht reguleren. Je kiest dus zelf of je het licht binnenlaat, een beetje binnenlaat of juist helemaal niet. Kies voor handige shutters, luiken of lamellen voor jouw raam! Maar ook buiten kan zonwering heel handig zijn. Denk aan lamellen op de terrasoverkapping of shutters in het buitenhuis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In deze special geven we je genoeg inspiratie als het gaat om zonwering. Duurzaam, ambachtelijk, luxe en dankzij maatwerk ook nog eens perfect passend bij uw woning. De onderstaande vakspecialisten vertellen je graag meer en laten hun mooiste producten zien.

________________________________________

Jasno, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Jasno
_________

“Haal kwaliteit in huis met de raamdecoratie van JASNO. De raambekledingleverancier is in 2001 opgericht door Jeroen Hermans. Destijds verkocht het al de shutters, waar het nu nog bekend om staat. De collectie heeft zich vanaf 2006 uitgebreid en het bedrijf verkoopt nu vier varianten van raamdecoratie. Verspreid door Europa heeft de onderneming een groot verdelernetwerk dat bestaat uit woninginrichters en zonweringspeciaalzaken.”

___

Meer informatie over Jasno?

________________________________________

Umbris, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Umbris
_________

“Ondernemerschap, passie en maatwerk zijn kenmerkend voor Umbris. Zij geloven in een kwaliteitsvol lamellendak dat bescherming biedt tegen zon en regen. Elke Umbris is uniek en wordt op maat gemaakt in Lokeren. Het bedrijf vertrekt vanuit een idee of een plan en realiseren een oplossing die volledig tegemoetkomt aan de wensen van iedere klant. Elk lamellendak is dus op en top maatwerk.”

___

Meer informatie over Umrbis?

________________________________________

Diaz, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Diaz
_________

“Alle raamdecoratie van het merk Diaz wordt in België vervaardigd. Hiermee zijn is Diaz uniek. Je kan rekenen op hoogwaardige materialen die door ervaren werknemers omgezet worden in jouw ideale raamdecoratie. Dagelijks wordt er aandacht bestaat aan de verhouding tussen de prijs, de kwaliteit en de functionaliteit. Op deze manier kan Diaz een top product leveren.”

___

Meer informatie over Diaz?

________________________________________

Renson, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Renson
_________

“Buitenzonwering komt bij Renson in veel gedaanten. Met doekzonwering of screens kun je het zonlicht op een dynamische manier regelen. Door het grote aanbod zorgt Renson dat elke klant zijn behoeftes kan vervullen.”

___

Meer informatie over Renson?

________________________________________

Antrachite, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Antrachite
_________

“Bij All Seasons werken we met kwalitatief hoogstaande producten en zijn zeer kien op een nauwgezette afwerking op alle vlakken gaande van vloer tot plafond. Daarbij laten we geen detail ongemoeid. Een stijlvolle, degelijk gebouwde glazen constructie aan een woning kan een wereld van verschil maken qua comfort en uitstraling van de woning. Samen met onze klanten en onze toeleveranciers doen we ons uiterste best voor een optimaal resultaat. Dat doen we iedere dag opnieuw, het hele jaar rond.”

___

Meer informatie over Antrachite?

________________________________________

Harol, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Harol
_________

“Harol maakt zonwering, garagepoorten, rolluiken en buitenleven. Volgens Harol verkopen ze eigenlijk geen zonwering, maar stilte, koelte of rust in een kamer. Het bedrijf biedt meer tijd en gezelligheid op het terras of in de tuin.”

___

Meer informatie over Harol?

________________________________________

Weinor, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Weinor
_________

“Weinor begon in 1960 als klein en vindingrijk handelsbedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Noord- en Midden-Europa voor zon- en weerwering op het terras. Weinor richt zich op eersteklas kwaliteitsproducten. De zon- weringsoplossingen worden op maat gemaakt en afgestemd op uw individuele wensen. Bovendien vallen de producten op door een innovatieve techniek en bekroond design.”

___

Meer informatie over Weinor?

________________________________________

Popart, zonwering, shutters, The Art of Living Online

Popart
_________

“Bij Popart kun je op vakwerk rekenen, van het opmeten tot plaatsen. Popart luisteren naar de verwachtingen van de klant. Vervolgens zoeken ze de passende producten die aansluiten bij de gestelde eisen. Dit alles is niet alleen voor binnen, ook voor buiten biedt Popart ook een groot assortiment screens en zonneschermen aan, dit alles wordt op maat gemaakt!”

 

___

Meer informatie over Popart?

________________________________________