5x tips om jaardoor van de tuin te kunnen genieten

Winsol

We hechten steeds meer waarde aan de buitenruimte en proberen op allerlei manieren de tuin bij de woning te betrekken. Op deze manier creëer je niet alleen meer leefruimte, maar ben je ook in staat om optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Wie dit als geen ander begrijpt is Winsol. Het bedrijf realiseert de meest mooie terrasoverkappingen en tuinkamers. Ze bieden tal van opties, waardoor vele wensen uitkomen. Het bedrijf geeft je dan ook graag vijf tips die je helpen om het hele jaar door van jouw buitenruimte te kunnen genieten. 

Tuin, overkapping, Winsol, The Art Of Living

Tip 1: Extra buitenleefruimte  

De ideale manier om van alle seizoenen te kunnen genieten, is het creëren van een buitenleefruimte. De terrasoverkappingen van Winsol zijn hiervoor erg geschikt. Ze zorgen ervoor dat je van schaduw geniet tijdens zomer en beschermd bent tegen de regen in het najaar.  

Tip 2: Eigen microklimaat 

Onder zo’n overkapping is het erg eenvoudig om een eigen microklimaat te organiseren. Kies bijvoorbeeld voor een lamellendak waardoor je licht en zoninval nog beter kunt reguleren. Of ga voor een vast houten dak dat een erg goede isolatie biedt. Voor een nog nettere afwerking kun je bij Winsol uit maar liefst twaalf isolerende sfeerwanden kiezen en geniet je de binnen een handomdraai van de ideale buitenruimte.  

 

Tuin, overkapping, Winsol, The Art Of Living

Tip 3: Geïntegreerde verlichting 

Verwerk verlichting in de terrasoverkapping. Dit is niet alleen erg handig, maar biedt ook direct een heerlijke sfeer. Je kunt bij Winsol uit wel acht verschillende verlichtingen kiezen. Van subtiele spots in de lamellen tot ledstrips in de aluminium structuur.  

Tuin, overkapping, Winsol, The Art Of Living

Tip 4: Maak het eenvoudig 

Door sensoren en een slimme motor hoef je helemaal niets zelf te doen. Ze zorgen er namelijk voor dat de lamellen gedurende de volledige dag de stand van de zon volgen. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van de schaduw. Geniet je toch liever van een zonovergoten tuin? Dan bedien je de lamellen eenvoudig via de app.  

Tuin, overkapping, Winsol, The Art Of Living

Tip 5: Genieten van muziek 

Om het geheel helemaal af en compleet te maken biedt Winsol nog een handige functie. Het is namelijk mogelijk om Bluetooth-luidsprekers te integreren in de overkapping. Zo geniet je van ontspannen achtergrondmuziek of dans je op de mooiste feestmuziek. Het biedt op en top genot! 

Editor: Media Team RRO

Datum: 24-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Winsol