5x de meest exclusieve thuiswellness | The Art of Living

Echte luxe is niet meer van huis weg hoeven voor een dagje wellness. Pure luxe is een thuiswellness waar je iedere dag gebruik van kan maken! Er komen regelmatig prachtige exemplaren voorbij. Soms is het een badkamer die uitgebreid is tot thuiswellness, maar vaak betreft het een souterrain dat tot thuiswellness verbouwd is. De meest exclusieve exemplaren hebben we hieronder voor je opgesomd.

________________________________________

Nr. 1

thuiswellness | Alpha Industries, the art of living

Alpha Industries

Marktleider op het gebied van de thuiswellness is Alpha Industries. Dat bewijzen ze wel met deze innovatieve barrels die je gewoon lekker in je tuin kan plaatsen. Geen gigantische verbouwing voor nodig en je hebt meteen een waanzinnig uitzicht op je tuin!

________________________________________

Nr. 2

thuiswellness | Huis van Strijdhoven, the art of living

VSB Wellness BV

Een zwembad in de tuin is bij veel villa’s van ons platform meer regel dan uitzondering. Maar je eigen overdekte zwembad is toch zeker wel een paradepaardje! Dit exemplaar is zeer rijkelijk aangekleed en heeft ook achterin een sauna.

________________________________________

Nr. 3

thuiswellness | Jules Zwijsen, the art of living

Effegibi via Jes Agency

De realisator van dit project laat zien dat een homefitness en thuiswellness perfect samengaan. Logisch, want vooral na intensieve inspanning heb je behoefte aan ontspanning.

________________________________________

Nr. 4

thuiswellness | Medie Janssen, the art of living

Medie Jansen

Een eigen binnenzwembad met zo’n fantastische voorgevel met glas tot in de punt is wel echt zeer exclusief. Ook het mozaïek in het zwembad getuigt hiervan. De sauna is een prettige aanvulling erop.

________________________________________

Nr. 5

thuiswellness | Thomas de Gier, the art of living

Thomas de Gier

Deze waanzinnige thuiswellness heeft zowel een sauna als een Turks stoombad en of dat niet genoeg was ook een gezellige bar waaraan je graag plaatsneemt! De tv die in deze ruimte is geplaatst zorgt ervoor dat je niks hoeft te missen.

___

Tekst: Marlou Peters-Overkamp