4x Het mooiste binnenzwembad voor thuis

Met een zwembad voor thuis is het mogelijk om het hele jaar door binnen te genieten, ongeacht het weer. Een binnenzwembad is comfortabel, creëert een vakantiegevoel en is ook nog eens gezond. Het is heerlijk om te gebruiken na een drukke dag op het werk of in een vrij weekend. Ga je een binnenzwembad aanleggen of bouwen? Kijk dan snel verder naar de verzameling van The Art of Living met de mooiste binnenzwembaden voor in huis.

________________________________________

Nr. 1

Binnenzwembad, Villa, Zwembad, Inspiratie

Deze woning is ontworpen door PVM Architects en is aan de binnenzijde voorzien van een zwembad. Het prachtige binnenzwembad is aangelegd door Bob Monteyne, waarbij de keramische vloeren met tegels van Mosa zijn geleverd door Tegel Provijn. Het zwembad is echt een onderdeel van de woning, doordat het compleet is ingericht met onder andere een poolhouse. Bovendien loopt het door tot in de keuken, waardoor het altijd mogelijk is om hier een heerlijke duik te nemen. Dankzij de strakke lijnen waaruit het is opgebouwd gaat het ook perfect samen met het overige interieur.

________________________________________

Nr. 2

Binnenzwembad, Villa, Zwembad, Inspiratie

Onder andere dankzij Bernard de Clerck Architects is er in deze woning een bijzonder zwembad gerealiseerd. Het is een overloopzwembad van Otec Pools, waarbij de Duitse Ospa waterbehandelingstechniek is toegepast. Hierdoor is het van drinkwaterkwaliteit waarbij een filter zorgt voor zuurstofrijk water. Verder is het zwembad betegeld met prachtige mozaïeken met een glinsterende parelmoercoating en dankzij de raampartijen met gordijnen van Window Fashion is er uitzicht op de tuin. De houten balken op het plafond zijn tevens van Eeckhout & Zonen en zijn heel mooi in contrast met de tegels op de vloer.

________________________________________

Nr. 3

Binnenzwembad, Villa, Zwembad, Inspiratie

Michiel van Raemdonck ontwierp dit prachtige zwembad wat gebruikt wordt voor verschillende therapieën. Dankzij de grote raampartijen is er een fijn uitzicht op de tuin tijdens het zwemmen van de baantjes en valt er tevens veel daglicht naar binnen. Bij het ontwerp van dit binnenzwembad is er bewust gekozen voor het gebruik van een gering aantal materialen, zodat er een rustige sfeer heerst.

________________________________________

Nr. 4

Binnenzwembad, Villa, Zwembad, Inspiratie

VVR Architecten zorgde ervoor dat er in deze moderne villa een ruimte kwam voor optimale ontspanning en de perfecte plek ontstond om tot rust te komen. Het binnenzwembad is gerealiseerd door Luc de Schepper Zwembaden en het tegelwerk rondom is van Nesto Tegelwerken. Er zijn tevens verschillende zitgelegenheden gecreëerd, waardoor het vanaf meerdere plekken mogelijk is om ultiem te genieten.

___

Tekst: Marieke Mulder