3D Tuinontwerpen | Buijtels Buitengewone Tuinen 

Buijtels Buitengewone Tuinen zijn experts om jouw wensen te vertalen in een tuin met veel leefgenot. De wensen van de klanten komen altijd voorop, daarom komt er bij het bedenken en visualiseren van een tuin veel kijken. In combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van tuinontwerp, wordt er een prachtige tuin gerealiseerd. Maar hoe gaat dit nu in zijn werking?

Een moodboard 

Een gloednieuwe tuin begint vaak met een visualisatie. Wat zou een goede toevoeging zijn in de tuin en wat juist niet? Om ideeën in beeld te brengen, wordt er gewerkt met een moodboard. Een moodboard laat de stijl en sfeer zien die is bepaald op basis van de wensen van de klant en het advies dat het team van Buijtels geeft.

De 2D tekening 

Het is natuurlijk zeer belangrijk dat de tuin uiteindelijk een kloppend geheel is. Zo wordt er gekeken of het ontwerp goed is afgestemd op het huis, omgeving en perceel oppervlakte. Je kan van alles willen in jouw tuin, maar het moet ook realistisch en praktisch zijn. Als er een gps inmeting van het perceel is gemaakt, wordt de 2D tekening gemaakt. Hierin moet alles technisch kloppen. Als het mogelijk is, wordt de 2D tekening handmatig met kleur ingetekend. Maar wat steeds vaker gebeurt, is het maken van 3D visualisaties.

3D visualisaties 

Bij de visualisatie in 3D beeld zie je in vogelvlucht prachtig beeld. Het is geen fotorealistische render maar een prachtige creatie van de sfeer die gebaseerd is op kloppende maten. Zo blijft er nog ruimte tot verbeelding tot de daadwerkelijke realisatie. Buijtels Buitengewone Tuinen maakt hierbij gebruik van verschillende digitale programma’s in combinatie met hand tekenwerk. Zo zijn hun 3D visualisaties super uniek en onderscheidend.

 

Tekst: Fleur Antonissen
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

____

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtels Buitengewone Tuinen


Wij ontzorgen, begeleiden en adviseren de klant bij het realiseren van hun droomtuin!

__

Meer informatie over Buijtels Buitengewone Tuinen?