huislift, aesy liften, lift voor thuis, design lift, the art of living

  • Aesy Liften
  • Mercurion 30
  • 6903 PZ  Zevenaar

3 redenen om nu een huislift te plaatsen | Aesy Liften

Je bent goed ter been en je kunt nog prima de trap op en neer. Er is geen noodzaak om te denken aan een situatie waarbij dit anders zal zijn. Een huislift in jouw huidige woning of bij aanschaf van een nieuwe woning, daar heb je waarschijnlijk nog geen seconde over nagedacht. En toch is precies dit het juiste moment om wél een lift in huis te plaatsen. Waarom? Aesy Liften geeft jou 3 redenen!

1. Waardevolle toevoeging

Een lift in jouw woning is een waardevolle toevoeging; zowel financieel gezien als op het gebied van leefcomfort. Naast het feit dat een lift als een aanzienlijke meerwaarde voor jouw woning wordt gezien, voegt het luxe en comfort toe. Niet alleen personen worden moeiteloos van de ene naar de andere verdieping verplaatst, maar de lift voorziet ook in het vervoeren van de wasmand, koffers of boodschappen. Dus geen gesjouw meer over de trap(pen). Met een levensduur van gemiddeld 30 jaar is een huislift een duurzame investering die zich bij verkoop van de woning zal terugverdienen.

huislift, aesy liften, lift voor thuis, design lift, the art of living

2. Verbinden van generaties

Bewoon je een boven-, splitlevel- of drive-inwoning? Dan is jouw leefruimte doorgaans pas bereikbaar na het trotseren van de trap. Sinds de oprichting van Aesy Liften in 2005 is het hun missie om ieder gebouw toegankelijk te maken voor iedereen. Een lift verbindt alle generaties en maakt het mogelijk dat jouw woning voor ouders, grootouders of overgrootouders toegankelijk blijft.

3. Voorbereid de toekomst in met een huislift

Een ongeluk zit in een klein hoekje; een lift kan in een split-second een noodzaak worden. Met snelle levertijden en plaatsing in gemiddeld tweeënhalve dag kunnen ze van Aesy Liften jou snel van een oplossing voorzien. Is er echter voor plaatsing van de lift een (grondige) verbouwing nodig, dan dient er ook een aannemer en/of architect bij betrokken te worden. Een dergelijk traject kan als snel oplopen tot ruim 6 maanden; tijd die je in zo’n situatie vaak niet hebt.

huislift, aesy liften, lift voor thuis, design lift, the art of living

Nog één ding

De huisliften van Aesy Liften zijn spindel aangedreven en hebben geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Ze voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn uitgevoerd met voorzieningen om gevaarlijke situaties te voorkomen. De huisliften van Aesy Liften voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EG en worden opgeleverd met een CE-certificaat. Een liftkeuring is niet noodzakelijk. Een Aesy Lift huislift is duurzaam, betaalbaar en volledig naar wens uit te voeren.

Meer weten?

Overweeg je om te investeren in een huislift? Vul in het contactformulier via deze linkjouw gegevens in en Aesy Liften neemt contact met jou op.  

Tekst: Redactie The Art of Living Online
Fotografie: Aesy Liften 

___

Aesy Liften

___

Meer projecten bekijken van Aesy Liften?